O ofertă pentru heliportul de la Cioca. De la o firmă cu multe lucrări cu statul

cioca

O firmă care are mai multe lucrări cu instituțiile publice din Timiș a depus unica ofertă pentru realizarea unui heliport la Aerodromul Cioca. Acesta trebuie finalizat în acest an.

Direcția de Prestări Servicii a CJ a scos la licitație, în urmă cu câteva săptămâni, lucrările de amenajare a heliportului de la Cioca. Estinate să dureze 60 de zile, acestea includ intervenții la pista de rulare și la instalația electrică, dar și instalarea de echipament de semnalizare aeroportuară. Prețul maxim oferit este de 1,8 milioane de lei, cu TVA.

A fost depusă o singură ofertă, din partea asocierii TT & Co Solaria Grup – ABC Development Aviation SRL. TT & Co Solaria Grup, de această dată în asocierea cu Euras, are deja mai multe contracte cu administrația locală și județeană. Pentru Primăria Timișoara, firma trebuie să reabiliteze fațada PMT, când se va decide că acest lucru este oportun, dar și să amenajeze Camera 30 din clădirea de pe CD Loga 1. Aceeași asociere lucrează și la Cinema Dacia, dar și la construirea celor două noi corpuri de clădire de la Școala Generală 30. Cu CJ, cele două firme au contract pentru șantierul de la Centrul de reabilitare „Speranța”, dar și pentru Conacul Mocioni.

CJ Timiș vrea să reabiliteze și clădirile de la Aerodromul Cioca. Renovarea energetică moderată” a unui corp administrativ, a clădirii aerogării și a hangarului ar costa în jur de 8 milioane de lei, bani care ar urma să fie ceruți din PNRR.

About Post Author