O firmă din Arad vrea să vândă și detergenți către Agenția de Achiziții Publice. A depus ofertă și la creioane

agenția de achiziții publice

sursa foto: www.prevention.com

Agenția de Achiziții Publice SRL are două oferte de detergenți, hârtie igieniccă și mături pentru cele 13 instituții pentru care face cumpături. Firmele sunt din Arad și Timiș și ar putea primi cel mult 6,9 milioane de lei, pentru contractul cu o durată de 36 de luni.

Agenția de Achiziții Publice SRL a scos la licitație la finele lunii aprilie „achiziția în sistem centralizat de articole de birotică, produse de papetărie și furnituri de birou”. A primit două oferte, care sunt în evaluare. În mai, agenția a lansat o nouă procedură, de această dată pentru „produse de îngrijire si curățare a clădirilor/facilităților, inclusiv articole igienico-sanitare din hârtie”. Contractul-cadru poate avea valori cuprinse între 2,94 și 6,94 milioane de lei, cu TVA. Lista de achiziții include detergenți de mai multe feluri, mături, mopuri, hârtie igienică, saci de gunoi sau aspiratoare.

Tot două oferte au fost depuse și de această dată: de la BN Business, din Arad, și Clean Club, din Timiș. Firma arădeană și-a încercat norocul și la licitația pentru papetărie.

Agenția de Achiziții Publice SRL cumpără produse și servicii pentru Primăria Timișoara, Direcția Fiscală, Serviciul Public de Administrare a Centrului Regional de Competente și Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive, Sport Club Municipal Timișoara, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Serviciul Public Creșe, Centrul de Proiecte, Casa de Cultură, Teatrul Maghiar de Stat „Csiki Gergely”, Teatrul German de Stat, Filarmonica Banatul și Serviciul Public Asistență Medicală Școlară.

Înființarea acesteia, produsă la începutul anului, face parte dintr-un proiect-pilot al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice și are drept scop reducerea cheltuielilor.

About Post Author