Nu vrea nimeni să facă documentația pentru reabilitarea interioară de la Palatul Culturii

Palatul Culturii

Licitația lansată în luna martie de PMT, care viza documentația suplimentară pentru reabilitarea de la Palatul Culturii, a fost anulată. Nu s-a arătat nimeni interesat de contractul de 40.000 de euro.

Licitația se referă la „servicii de proiectare pentru obiectivul DALI+PT Reabilitare interioară și reamenajare parțială corpuri A1, A2 și B ale Palatului Culturii”.

Primăria are deja un proiect tehnic pentru refuncționalizarea și reamenajarea parțială a parterului corpurilor A1, A2 și B ale Palatului Culturii. Noua documentație ar trebui să includă „măsuri de consolidare; schimbarea de destinație / recompartimentări, dupà necesități, a spațiilor existente la subsol și la nivelurile superioare în cadrul celor trei corpuri care fac obiectul investiției; realizarea finisajelor interioare (pardoseli, tencuieli, tâmplării etc); realizarea de noi grupuri sanitare; realizare tavane false din gipscarton pentru mascarea traseelor de instalații; reabilitarea tuturor instalațiilor interioare existente; realizarea amenajărilor și dotărilor speciale de prevenire, protecție și intervenție în caz de incendiu; lucrări de hidroizolații și termoizolații; reabilitarea acoperișului”.

Suma maximă oferită era de 202.300 lei, cu TVA, cu un termen de execuție de 120 zile. Ofertele erau așteptate până în 9 mai, dar procedura a fost anulată automat, pentru că nicio firmă nu a fost interesată.

La Palatul Culturii s-a derulat, în ultimii mai bine de doi ani, ,un șantier de reabilitare a fațadei. Acesta nu e încă finalizat și rămâne de văzut când va putea fi făcută recepția. Primăria și Ministerul Culturii au o dispută legată de felul în care este pus travertinul în partea superioară a imobilului.

About Post Author