Nu vrea nimeni să „deseneze” drumul dintre Moșnița Veche și Giroc. Licitație anulată la CJ Timiș

moșnița veche

CJ Timiș mai are de așteptat, dacă vrea o firmă care să facă documentația pentru modernizarea drumului dintre Moșnița Veche și Giroc. Prima licitație a fost anulată, pentru că nu s-a arătat nimeni interesat de contractul de aproape 125.000 de euro.

La începutul lunii septembrie, CJ Timiș a scos la licitație contractul pentru elaborarea „documentației tehnico-economice faza – Studiu de Fezabilitate, cu toate studiile aferente, și Proiect tehnic – inclusiv obținerea Autorizație de construire – pentru execuția lucrărilor de «Modernizare DJ 595D Moșnița Veche – Giroc»”. Este vorba despre o bucată din așa-numita centură alternativă a Timișoarei, cam 12 kilometri, între Moșnița Veche și Giroc, o treime drum de pământ.

Drumul include străzile Mare și Bistrei – în Moșnița Veche, Calea Moșnița Veche, Calea Medveș – în Moșnița Nouă, Morii și Nicolae Botoca – în Urseni, Muncitorilor, Bârzava și Semenic – în Giroc. La finele lucrărilor, partea carosabilă va fi extinsă și vor fi făcute și piste de biciclete.

Suma maximă oferită era de aproape 618.000 de lei, cu TVA, pentru un contract cu o durată de 435 de zile. Licitația a fost însă anulată, după ce nu a fost depusă nicio ofertă.