Ninel Peia, fost deputat PSD, vrea să fie președintele României. E împotriva vaccinurilor și a educației sexuale

Fostul deputat Ninel Peia, exclus acum trei ani din PSD, va candida la președinția României, din partea Partidului Neamul Românesc. Peia considera că orele de educație sexuală trebuie pedepsite cu închisoarea și este un susținător al curentului anti-vaccinare.

Alegerile prezidențiale din iarna lui 2019 scot la rampă, încet-încet, ciudații din politica românească. Primul pe listă este Ninel Peia, fost deputat PSD, care va candida la funcția supremă în stat din partea unui partid de care n-au auzit decât, probabil, membrii lui. „Consiliul Fondatorilor Naționali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel Peia, președinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiţia electorală pentru demnitatea supremă de Preşedinte al României. Prin decizia luată dăm un răspuns limpede societății românești, în general, membrilor şi simpatizanţilor partidului, în special, referitor la angajarea radicală și fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conținutul profund și reformator al politicii naționale. Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toți trăitorii în sfânta lege a românismului, dar și către acei patrioți de alte origini care se manifestă sincer ca apărători și promotori a valorilor noastre naţionale în Europa şi în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice”, au transmis reprezentanții formațiunii politice.

Peia este fondatorul Partidului Neamului Românesc, din partea căruia a candidat și la alegerile europarlamentare din 26 mai. Rezultatele acestuia au intrat în cele 6,1 procente trecute la „alții”. Ninel Peia a fost deputat PSD în legislatura trecută și a fost exclus din rândul social-democraților în primăvara lui 2016. În același an, el a depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea. Peia susținea că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”. De asemenea, fostul deputat era convins că vaccinurile ar fi dus la îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș infectați, tot în 2016, cu bacteria E.coli.

About Post Author