23 ianuarie 2021

Nicolae Robu: Sunt încrezător, sufletul îmi spune că voi câștiga

nicolae robu

Fără exit poll, liberalii din Timiș au aplaudat victoria colegilor din București și discursul președintelui PNL, Ludovic Orban. Nicolae Robu a fost rezervat în declarații, deși susține că percepția publică „i-a fost mai favorabilă decât oricând”.

Nicolae Robu așteaptă numărătorile paralele, pentru că, surprinzător, pe Timiș nu există exit poll. Primar din 2012, liberalul a fost moderat în declarații.

„Sunt încrezător, dar eu sunt un om responsabil și nu pot să mă aventurez, pentru că votul este secret. Percepția publică, în stradă, în cartiere, mi-a fost mai favorabilă decât oricând de când sunt eu în politică. Oamenii veneau pur și simplu la mine și-mi făceau semne pe stradă, din mașini, deci favorabilitatea este extrem de ridicată. Numai că o comunitate ca a noastră are diverse segmente de populație, inclusiv segmente pe care nu le vezi manifestându-se, nu le simți în stradă, sunt mai puțin integrate în comunitate”, a declarat Robu, după ce a urmărit exit pollurile de la București.

Liberalul spune că, de acum, se poate întâmpla orice. Un lucru e cert, susține el: i-a rămas un gust amar după această campanie. „La modul în care s-a dus campania, mie mi-a rămas un gust amar, asta o spun. Orice se poate întâmpla, pentru că, din păcate, multă lume este influențabilă, neavând informațiile toate, a să poată aprecia corect. Sufletul îmi spune că voi câștiga. Nu vreau să vă spun, dar sper ca după ce voi fi victorios, pentru că sper că voi fi victorios, vă voi spune despre un gust amar pe care îl voi avea alături de gustul dulce al victoriei. Sunt optimist, sper că voi câștiga”, a conchis Nicolae Robu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: