Nicolae Ciucă a venit la Timișoara să aducă pacea în PNL Timiș

nicolae ciucă

sursa foto: Guvernul României

Contestat de o parte a colegilor, Alin Nica și-a expus, vineri, atu-urile în fața șefului său de partid, Nicolae Ciucă. Președintele PNL a venit la Timișoara să rezolve disensiunile din filială, dar spune că nu schimbarea lui Nica este subiectul discuției.

Primarii liberali din Timiș au venit Palatul Administrativ pentru a intra în ședință cu Nicolae Ciucă, sosit la primele ore ale dimineții la sediul CJ. Primele discuții au fost cu președintele PNL Timiș, Alin Nica, și cu secretarul filialei, Dănuț Groza.

„E o vizită de lucru, vedem cum merge filiala și bunul mers al lucrurilor, nu e nimic special”, a spus Ciucă, la sosire. Ulterior, fostul premier a intrat la discuții cu primarii liberali din județ. La întâlnire nu au fost acceptați decât primarii în funcție, nu și cei provizorii. Cei de la Giroc, Șandra, dar și fostul primar de la Lugoj, Claudiu Buciu, au fost scoși din sală, la cererea expresă a lui Nicola Ciucă.

„Nu s-ar pune problema să vin aici să-l schimbam din funcție pe Alin Nica, pentru că dacă ar exista o astfel de situație, decizia se ia în Biroul Politic Național. Acolo nu am avut o astfel de abordare, deci ne vedem de treabă”, a mai spus fostul premier.

About Post Author