7 iulie 2020

Niciun zbor de la Timișoara spre Treviso și Bergamo, cu Wizz Air. Până în aprilie

wizz air

Wizz Air suspendă toate zborurile pe rutele spre Treviso și Bergamo. Zborurile vor fi reluate după 3 aprilie, în funcție de cum evoluează epidemia de coronavirus.

Wizz Air a anunțat duminică, 8 martie, că persoanele care au bilete pentru zborurile București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo și Craiova – Bergamo până pe data de 3 aprilie nu vor putea călători.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail. Li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie”, a anunțat compania aeriană.

Italia a închis, de duminică, mare parte din nordul țării, inclusiv capitala financiară Milano. Măsurile au fost luate pentru a se încerca limitarea evoluției rapidă a epidemiei în cea mai afectată țară europeană.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: