Nasleu își pune cenușă în cap și-l alege pe Robu: Îmi pare rău că prietenii mei au ajuns să facă prostii

nasleu

Ionuț Nasleu s-a „executat” și, la câteva ore de când Nicolae Robu a anunțat că i-a pus în vedere să se hotărască alături de cine merge mai departe în viață, a reacționat. Nimic neașteptat: cu prinos de recunoștință și un potop de elogii, l-a ales pe primar, omul care i-a oferit „șanse de afirmare”.

Directorul Piețe SA rămâne alături de cel care l-a susținut necondiționat în fața tuturor celor care îi reproșau apropierea de lumea interlopă. „Cecul în alb” pe care i l-a acordat Nicolae Robu lui Ionuț Nasleu s-ar fi putut păta iremediabil vineri, când edilul i-a cerut fostului său consilier să se dezică public de prietenii lui interlopi. Nu de alta, dar nu se cade să fii apropiat de un primar și de oameni care se droghează.

Iată postarea lui Ionuț Nasleu

„I-am spus d-lui Primar în repetate rânduri după ce dânsul mi-a acordat încrederea sa și mi-a oferit șanse să arat ce pot, ce pot în interes public, cum îi place dânsului să spună, că niciodată n-o să-l dezamăgesc. Că pe mine poate conta că nu fac ilegalități și că sunt o persoana loială. Da, dl. Primar m-a chemat astăzi la o discuție. I-am explicat cum i-am cunoscut pe cei arestați de DIICOT și cum m-am împrietenit cu ei și i-am garantat că nu sunt cu absolut nimic implicat în faptele de care ei sunt acuzați și că nici alte ilegalități nu am facut.

Dl. Primar mi-a spus că nu pot fi prieten în acelasi timp și cu dânsul și cu persoane filmate drogându-se și că trebuie să aleg și să-mi fac cunoscută alegerea public. Îmi pare rău că o parte din prietenii mei vechi au ajuns să faca prostii -îmi pare rău pt. ei, evident- și n-am nicio ezitare să spun: îl aleg pe dl. Primar ca om căruia să-i fiu alături și mă dezic de oricine e certat cu legea. Fiecare trebuie să răspundă pt. faptele lui și numai pt. ale lui. Eu răspund pt. ale mele și nu consider just să fiu învinuit de lucrurile făcute de alții, chiar dacă acei alții sunt din cercul meu de prieteni. Deci, evident că optez pt. dl. Primar, un om corect, cinstit, pt. care legea e sfântă, un om care mi-a oferit șanse de afirmare pt. care n-am cum să nu-i fiu recunoscător!”.

About Post Author