24 octombrie 2020

N-ai loc de parcare? Muți niște pubele! Sfaturile lui Robu pentru cei care n-au unde să-și lase mașina

realizările

Nu vor mai putea parca chiar sub geam, dar asta nu e o problemă. Este ceea ce crede primarul Nicolae Robu despre timișorenii care stau în Calea Martirilor și se plâng că trebuie să dea ture interminabile ca să găsească loc de parcare. Edilul spune că și el face același lucru, ba chiar și mai mult.

Pe Calea Martirilor este interzisă, din această săptămână, parcarea pe stradă, între orele 7 și 20. Decizia primăriei a nemulțumit o parte bună din șoferi, care sunt nevoiți acum să caute minute bune un loc unde să-și lase mașina. Totul ar fi fost cu mult mai puțin stres, dacă municipalitatea ar fi făcut măcar o parte din locurile de parcare promise.

Cei de pe Calea Martirilor se vor obișnui că nu au locuri de parcare

Și totuși… Primarul Nicolae Robu spune că oamenii se vor obișnui cu noile reguli. Oricum nu au altă soluție! „Se vor obișnui, cum m-am obișnuit și eu, cum s-au obișnuit atâția cetățeni, să-și lase mașina nu în fața geamului. Asta pățesc și eu, uneori mi-o las destul de departe de scara mea, pentru că nu e niciun loc. îmi termin programul de lucru aproape în fiecare seară, fie mă mai plimb prin oraș, fie mă duc la fiu-meu, acolo avem așa o întâlnire de familie, și ajung la 12 noaptea acasă și nu găsesc locuri de parcare. Și atunci mă duc și caut și o las unde găsesc, câteodată mai aproape, câteodată mai departe”, afirmă edilul-șef.

Vă nimeriți vreodată pe la miezul nopții prin zona în care locuiește Robu? Ați putea da peste o imagine neașteptată. Asta, pentru că primarul își face uneori singur loc, dacă nu are destul să-și parcheze mașina. „Trebuie să mut pubelele. Am fost văzut de multe ori că eu, primarul orașului, plimb pubelele ca să fac un loc de parcare. Sunt lăsate mai de-a valma de către cei de la Retim și când văd că s-ar putea elibera un spațiu suficient pentru un loc de parcare le mut și parchez”, a maideclarat primarul Timișoarei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: