7 iulie 2020

N-a vrut să stea izolat și s-a dus la primărie să se plângă! Un bărbat din Șag a călcat „consemnul” de coronavirus

coronavirus

Obligat să stea în casă timp de 14 zile, a decis să meargă la primărie, să spună că n-are nimic și nu poate sta izolat. Un bărbat din Șag a fost calmat de polițiști și a scăpat, de această dată, fără amendă.

Un bărbat izolat la domiciliu s-a dus la primărie să spună că… nu vrea să stea închis în casă 14 zile. El este izolat împreună cu familia, deoarece fiul său e coleg de clasă cu doi adolescenți de la Liceul Alimentar infectați cu coronavirus și vindecați între timp. Băiatul a fost testat, iar acesta a ieșit negativ. Reprezentanții DSP au decis însă că el trebuie să stea izolat alături de familie, pentru că testul trebuie repetat după un timp.

Tatăl său a mers la primărie din Șag să se plângă. Incidentul a fost relatat de primarul Flavius Alin Roșu. Acesta susține că bărbatul a venit la primărie să spună că trebuie să meargă la serviciu. „Părintele unui copil a dat dovadă de inconștiență. Chiar dacă a fost anunțat de reprezentanții DSP să nu părăsească 14 zile locuința, a venit în primărie, spunând supărat el nu are nimic și că nu stă în casă 14 zile! I-am cerut să părăsească primăria și să meargă la domiciliul propriu, așa cum i s-a impus de DSP! Nu trebuie să ne alarmăm, dar trebuie să respectăm măsurile de igienă și măsurile impuse de DSP. Cei care încalcă aceste prevederi ne pun pe toți în pericol și riscă sancțiuni penale sau amenzi din partea DSP. Am cerut poliției și DSP să sancționeze drastic aceste persoane inconștiente!”, spune Roșu.

Bărbatul a fost convins de polițiști să se întoarcă acasă și să respecte decizia autorităților medicale. El a scăpat și de amendă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: