Muzicon Summer Camp: Hai în tabără! Se caută zece artiști

Muzicon Summer Camp

Se caută 10 artiști. Nu contează neapărat genul muzical din care provin sau instrumentul pe care îl folosesc, ci mai ales interesul, curiozitatea și talentul. Ei vor participa, în luna august, la o tabără de creație.

Muzicon Summer Camp a deschis apelul pentru tabăra de creație care va fi organizată la The Village, Buzad, în perioada 13-19 august. Artiștii interesați sunt invitați să trimită prin e-mail un portofoliu cu creații proprii sau colaborări (varianta de studio sau live), precum și o scurtă descriere relevantă a pieselor. Termenul limită de înscriere este 28 iulie. Cei zece artiști care vor fi selectați vor fi anunțați la 1 august. Ei vor beneficia de transport, cazare, masă și onorariu.

„În primul rând ne propunem să creăm muzică nouă. Vom forma grupuri de lucru și vom valorifica din plin interacțiunea cu spațiul atât de special de la Buzad. Proiectul Muzicon, din care face parte această tabără, are ca principal scop dezvoltarea scenei muzicale alternative, dar așteptăm la înscrieri creatori din cele mai diverse genuri, indiferent de instrumentul muzical folosit. Singura condiție este să fi împlinit 18 ani”, explică Bogdan Cotîrță Gruicin, inițiatorul hub-ului de creație muzicală.

În ultima zi a taberei, în 19 august, va fi organizat un eveniment live, iar spectatorii vor putea asculta piesele create pe parcursul săptămânii.

***

Proiectul face parte din portofoliul Consiliului Județean Timiș pentru Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LoB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

About Post Author