Monica Schneider este noul consilier al lui Dominic Fritz. Cine a plecat

monica schneider

Prima schimbare în echipa de consilieri personali a primarului Dominic Fritz. După un an și jumătate, Loredana Pintea pleacă, din motive personale, și este înlocuită de Monica Schneider. Aceasta se va ocupa de relația cu mediul de afaceri.

Loredana Pintea a fost numită consilier personal al primarului Dominic Fritz în chiar a doua zi de mandat a acestuia, alături de Rudolf Graef. Acum, invocând motive personale, aceasta a decis să se retragă din funcție. Va continua, spun sursele noastre, să acorde sprijin în continuare Unității Centrale de Achiziție. Pintea este cea care a „desenat” organigrama cu cântec a PMT, adoptată în iunie 2021 de CL și suspendată de instanță în toamna aceluiași an.

În locul ei va fi numită Monica Schneider, care a lucrat pentru diverse companii multinaționale. „Noul meu consilier personal va prelua relația cu mediul de afaceri, dar va avea și misiunea de a facilita relațiile cu comunitatea: instituții de învățământ, ONG-uri, consilii de cartier etc”, spune primarul Dominic Fritz.