19 ianuarie 2021

Mihail Neamțu, de la PMP, are Covid. Zice că a stat 10 zile în izolare, dar s-a pozat prin oraș

Nemțu

Mihail Neamțu, poză postată în 28 noiembrie, când spunea că e în izolare.

Traseistul politic Mihail Neamțu, candidat la Camera Deputaților din partea PMP Timiș, este internat și el la „Victor Babeș”. Spune că a stat în izolare 10 zile, doar că… acum 10 zile susținea o conferință de presă la Timișoara.

„După zece zile de autoizolare, am hotărât să merg la Spitalul «Victor Babeș», sub supravegherea celor mai buni medici Covid19 din Timișoara, coordonați de dr. Virgil Musta. Mulțumesc pentru urările și rugăciunile transmise. Să privim optimiști spre viitor. La mulți ani, dragi Români, oriunde v-ați afla”, a notat, luni seară, în 30 noiembrie, pe Facebook, Mihail Neamțu.

Vineri, 20 noiembrie, deci cu 10 zile înainte să anunțe că a stat în izolare… 10 zile, el a susținut o conferință de presă la Timișoara. Mai mult, în 28 noiembrie, el postat fotografii făcute în Timișoara cu colegi de partid. Neamțu vrea să fie acum deputat de Timiș, din partea PMP.

Tot la „Victor Babeș” este internat, infectat cu coronavirus, și deputatul liberal Ben-Oni Ardelean.

1 thought on “Mihail Neamțu, de la PMP, are Covid. Zice că a stat 10 zile în izolare, dar s-a pozat prin oraș

  1. Cum sa fi infectat si sa circuli prin oras alaturi de alti oameni si pe deasupra sa faci si conferinta de presa fara masca. Organele judiciare trebuie sa isi faca datoria si sa se autosesizeze . Un infractor

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: