„Meniu” cu șoareci, la cantina Liceului Silvic din Timișoara / FOTO

cantina

Au primit o reclamație, au mers în control și au găsit dezastru. Inspectorii OPC au închis temporar cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură „Casa Verde” Timișoara și au dat și o amendă.

Mâncarea servită elevilor la cantina Liceului Silvic era pregătită și din produse expirate sau trecute de mai mult ori prin îngheț / dezgheț. Frigiderele și congelatoarele nu erau curățate, avaeu depuneri de gheață, iar produsele erau păstrate fără ambalaje originale și fără elemente de identificare.

„Nu se monitorizează temperatura la spațiile de frig, iar tavanul și pereții prezentau urme de exfoliere de zugrăveală, din cauza infiltrațiilor. Cuptoarele și vesela erau neigienizate corespunzător și aveau strat de grăsime arsă. În blocul alimentar, dar și în spațiul de depozitare a veselei au fost găsite excremente de rozătoare”, a transmis OPC Timiș.

Administratorii cantinei au primit o amendă de 15.000 lei și un avertisment. Cantina a fost închisă temporar până la remedierea deficiențelor constatate și au fost oprite de la comercializare produsele neconforme.

About Post Author