Medic, amendat după ce a fost prins cu un minor în mașină. Se întâlniseră să facă sex/ UPDATE: A intrat pe fir Parchetul

Medic

foto: Arhivă

Situație cel puțin ciudată duminică seară, pe o stradă de la marginea Timișoarei. Polițiștii au văzut o mașină parcată în care se aflau două persoane și au mers să le verifice. Au avut o surpriză.

Duminică seară, în jurul orei 21, polițiștii de la Secția 4 Urbană erau în patrulare și au văzut, pe strada Ovidiu Balea, o mașină parcată. În ea erau două persoane: un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 16 ani, prezenta lor în acel loc fiind nejustificată.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul de 41 de ani, care este medic, a primit o amendă de 1.000 de lei. Adolescentul a fost sancționat cu avertisment.

UPDATE:

„În urma verificărilor suplimentare efectuate, în cursul acestei zile, 30 ianuarie, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la act sexual cu minor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

About Post Author