20 octombrie 2020

Mașini retro în parcarea CJ Timiș. Vin din Polonia și promovează Via Carpatia

caravana go romania

Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro. Sunt 20 de „doamne” pe roți respectabile care, marți, 11 iunie, ajung la Timișoara. Vin direct de la Cracovia și fac parte dintr-o caravană auto care își propune să promoveze Via Carpatia.

Caravana automobilistică „Go Romania!“ este formată din mașini retro românești și poloneze produse în perioada 1950-1989. Ea ajunge în Timiș marți, 11 iunie, și se va opri în parcarea CJ Timiș. Sunt 20 de automobile, mărci precum Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro, care vor putea fi admirate și fotografiate între orele 9,30 și 12.

Caravana este la cea de-a treia ediție, fiind organizată de Ambasada României la Varșovia și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română. Mașinile se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad – Timișoara – Lugoj – Caransebeș – Drobeta-Turnu Severin – Craiova – Tismana și retur. „Este o bună ocazie de promovare a județului nostru în rândul polonezilor. Nu de puține ori am vorbit despre potențialul turismului în Timiș, tocmai pentru că știu cât de important este să ne dezvoltăm și dincolo de ceea ce avem de oferit ca pol de afaceri. Orice efort de promovare este binevenit. Proiectul ‹‹Via Carpatia›› este de maxim interes pentru noi”, spune președintele CJ, Călin Dobra.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: