17 ianuarie 2021

Mașini electrice în expoziție. Sau Timișoara în era electro-mobilității

mașini electrice

Vrei o mașină electrică sau hibridă, dar nu știi ce să alegi? Cele mai noi vehicule de acest fel pot fi admirate și studiate în acest weekend la Timișoara. Se întâmplă la Iulius Gardens, transformate ad-hoc în salon auto în aer liber.

Expoziția „Timișoara în era electro-mobilității” te așteaptă să descoperi cele mai noi modele de mașini electrice și plug-in hybrid. Sunt acele combinații de design inovator și performanțe excepționale, care ajută la protejarea mediului și economisire.

De vineri până duminică, Iulius Gardens devine showroom auto în aer liber. Vei putea să-ți faci o impresie completă despre gama full electrică sau cea hibridă de la Mercedes-Benz, să descoperi varianta electrică Opel Corsa sau mașini electrice Renault și Nisan. De asemenea, poți afla amănunte despre cele două modele full electric și plug-in hybrid de la Kia, să explorezi avantajele e-mobilității la cochetele modele full electrice Peugeot 208 și 2008 sau să faci cunoștință cu primul model electric ID.3 1ST de la Volkswagen.

Purtarea măștilor de protecție și respectarea măsurilor de distanțare fizică sunt obligatorii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: