Mașini de aproape 30.000 de euro, cu probleme în Suedia și Italia, găsite la Foeni

mașini

sursa foto: Poliția dee Frontieră

Două mașini căutate de autorităţile din Italia și Suedia au fost oprite la frontieră la Foeni. Șoferii sârbi sunt cercetați acum pentru tăinuire.

La Punctul de Trecere a Frontierei Foeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean sârb, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes CLA. Căutând în baza de date, polițiștii au constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Suedia, în anul 2022. Autoturismul, în valoare de 20.000 de euro, a fost indisponibilizat.

Câteva ceasuri mai târziu, tot la Foeni a ajuns, pentru a intra în România, un alt cetăţean sârb, în vârstă de 25 de ani, la volanul unui Opel Insignia. Situația mașinii de 9.000 de euro s-a dovedit a fi similară Mercedesului. Ea figura ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în anul 2022.

„În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră timișeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit polițiștii de frontieră.

About Post Author