Mașină târâtă de tren 100 metri. Șoferul imprudent și pasagera au scăpat cu viață / FOTO

accident Urseni

sursa foto: ISU Timiș

Un șofer neatent și femeia care stătea pe locul din dreapta au scăpat cu viață după ce mașina în care erau a fost lovită de tren. Bărbatul de la volan nu a respectat indicatorul „Stop”.

Pompierii de la ISU Timiș au fost chemați, duminică, să intervină la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în Urseni. S-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, și un autoturism în care se aflau două persoane. În urma impactului, mașina a fost împinsă de tren pe o distanță de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod. Femeia aflată pe locul din dreapta rămas încarcerată. Ea fost scoasă de salvatori, conștientă, și a fost predată unui echipaj medical. La spital a ajuns și șoferul.

De vină pentru producerea accidentului este, potrivit celor de la IPJ Timiș, bărbatul de 65 de ani, aflat la volanul mașinii. Acesta nu a respectat indicatorul „Stop”, de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Post Author