Mașina de serviciu a lui Mirel Pop, directorul de la Piețe SA, incendiată în plină stradă

Piețe

„Cadou” de la Moș Nicolae, pentru directorul general de la Piețe SA. Mașina de serviciu a lui Mirel Pop a luat foc în fața casei acestuia. Primele informații arată că ar fi vorba de un incendiu provocat.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3, pe strada Basarabia, unde era parcată mașina de serviciu a directorului de la Piețe SA, Mirel Pop. Au fost chemați imediat pompierii.

„S-au deplasat de urgență două echipaje de stingere de la Detașamentul 2. La sosirea pompierilor s-a constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreg autoturismul. Din primele informații, o cauză probabilă ar fi utilizarea unui mijloc de aprindere intenționat, însă cercetările continuă”, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Polițiștii au deschis, la rândul lor, o anchetă. „La data de 6 decembrie, în jurul orei 3,10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Mirel Pop este director la Piețe SA din septembrie 2022, inițial ca interimar. Ulterior, el a promovat din postura de unic candidat, concursul de director „plin”. Pop a susținut, de când a ajuns pe funcție, că noile reguli de organizare şi funcţionare de la Piețe SA deranjează „mafia piețarilor”. Pe de altă parte, oricine merge într-o piață din Timișoara poate constata cu ochiul liber mizeria și haosul care domnesc peste tot. Asta, pentru că mult trâmbițata reformă n-a ajuns încă acolo.

About Post Author