18 ianuarie 2021

Mașină cu doi italieni, lovită de trenul de Iași, la Boldur

boldur

Încă un șofer care n-a avut răbdare să treacă trenul a ajuns la spital, alături de pasagerul din mașina sa. Ambii, italieni, au avut noroc. Accidentul s-a produs în zona haltei Boldur.

Trenul IR1838, care circulă pe ruta Timișoara – Iași, a ajuns, luni seară, doar până la Boldur. Aici, la o trecere de cale ferată, un șofer și-a încercat norocul, fără să ia în seamă semnalele luminoase. Volkswagenul a fost izbit în plin de locomotivă.

Au fost chemați de urgență cei de la ISU Timiș, care au trimis o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, o mașină SMURD și nouă subofițeri. Din mașina care a rămas pe liniile de tren au fost scoși de cei de la Descarcerare doi italieni, cu vârste de 30-40 de ani, ambii în stare de șoc. Ei au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și duși la spital. Traficul feroviar a fost întrerupt. Locomotiva a fost avariată și este așteptată locomotivă de rezervă, din Gara Timșoara Nord, cu plecare prin Topolovăț. În tren sunt aproximativ 100 de persoane. Trenul este încălzit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: