Marcel Ciolacu a fost desemnat premier

Marcel Ciolacu

sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost desemnat premier de preşedintele Klaus Iohannis. Până joi, România trebuie să aibă un guvern votat.

„În primul rând aş dori să vă transmit La mulţi ani, de ziua dvs. În al doilea rând, aş dori să îi mulţumesc domnului preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, pentru gestul de onoare pe care l-a făcut şi nu aş dori să îi mulţumesc din postura de prim-ministru desemnat, aş dori să îi mulţumesc din postura de român, pentru că, prin gestul său, România a trecut într-o nouă etapă, a trecut într-o etapă de democraţie consolidată”, a spus Marcel Ciolacu.

„Dacă Guvernul României condus de Nicolae Ciucă a adus şi a fost despre stabilizarea României (…) îmi doresc ca viitorul guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie şi reforme. În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat şi pe urmă să venim la dvs pentru depunerea jurământului şi îmi asum cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme şi de PNRR”, a completat președintele PSD.

About Post Author