Maratonul Resuscitării: hai să înveți cum să salvezi o viață

maratonul resuscitării

Curs de prim ajutor, pe durata a nouă ore, cu acces gratuit. Este Maratonul Resuscitării, prima ediție, organizat de Fundația pentru SMURD, în parteneriat cu UPU-SMURD Timișoara și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat”.

Timișorenii și nu numai sunt așteptați sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 12, în zona Intersport din Iulius Mall, să învețe cum pot salva o viață. Vorbim despre un curs intensiv de prim ajutor, care se va desfășura pe durata a nouă ore. Fiecare sesiune de instruire durează 30 de minute și cuprinde manevre de resuscitare pentru adulți, copii și sugari. Peste 50 de medici, paramedici, instructori formatori și voluntari vor fi gata să vă arate ce trebuie să faceți.

Vor fi peste 15 stații practice, cu câte doi instructori, pentru ca un număr cât mai mare de persoane să învețe cum să recunoască și să acționeze în cazul unui stop cardiorespirator.Vor fi expuse, de asemenea, mai multe autospeciale de intervenție și echipamente ale ISU Timiș. Modulele de instruire se vor succeda fără încetare între orele 12 și 21, iar cursurile vor fi susținute gratuit, atât în limba română, cât și în engleză, înscrierea în prealabil nefiind necesară.

About Post Author