16 ianuarie 2021

Mai multe vagoane de dormit și cușetă, pentru cei care merg în pelerinaj la Sf. Parascheva

cfr călători

E pandemie, dar pelerinajul de Sfânta Parascheva, de la Iași, nu se anulează. În aceste condiții, CFR Călători va pune la dispoziție cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă la trenurile care ajung la Iași.

CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie, pentru cei care vor să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur, Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur, Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur, Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

„De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași. CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Rugăm călătorii să nu urce în tren dacă de la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, transmite compania.

Biletele pot fi cumpărate online, de la automatele de vânzare bilete din gări și, dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Pe site-ul companiei CFR sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare. La Iași, luni, 28 septembrie, au fost înregistrate aproape 200 de noi cazuri de coronavirus. (sursa foto: www.clubferoviar.ro)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: