Lucrări la rețeaua de apă rece, toată săptămâna, în Timișoara

aquatim

sursa foto: Unsplash

Timișorenii din mai multe zone vor avea, în zile diferite, probleme cu apa rece. Muncitorii de la Aquatim lucrează la cuplarea unor conducte. În județ vor fi făcute spălări de rețele.

Luni, 21 noiembrie, orele 8-16, se va executa o cuplare de conducte la intersecția străzilor Virgiliu și Torac. Pe durata lor va fi întreruptă apa pe străzile Torac, Virgiliu, Batania și Brigadierilor. Marți, 22 noiembrie, între orele 9 și 19, se fac două legături de conductă pe străzile Timiș și Teiului, la intersecție cu strada Gheorghe Lazăr. Pe durata lor va fi oprită apa pe străzile Timiș, Teiului, Amforei, Dropiei, Labirint, Intrarea Umbroasă și Calea Circumvalațiunii – porțiunea dintre străzile Gheorghe Lazăr și Burebista, precum și la punctele termice din careul de străzi Gheorghe Lazăr, Bulevardul Cetății, Calea Circumvalațiunii și Stelelor.

Miercuri, 23 noiembrie, orele 9-15, se va executa o cuplare de conducte la intersecția străzilor Ștefan Procopiu și Calea Aradului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Calea Aradului – porțiunea dintre străzile Grigore Alexandrescu și Ștefan Procopiu -, Ștefan Procopiu, Horia Hulubei, Tristan Tzara, Marcel Iancu, Jupiter, Eugen Coșeriu, precum și la firmele Selgros, Decathlon, Altex, Momax, Petrom, Lems, Enter Game Events, Apollini Company și la Facultatea de Agronomie.

Joi, 24 noiembrie, orele 8-16, se va executa o cuplare de conducte pe strada Popa Șapcă. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan și la Penitenciar.

În perioada 21-25 noiembrie se vor face spălări ale rețelei de distribuție în Dragșina, unde zilnic, orele 8 – 15, se va înregistra presiune scăzută, și în Giarmata Vii, unde se va opri furnizarea apei între orele 9 și 15. De asemenea, în 22 noiembrie, orele 9-14, se va opri apa în Temerești.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmite compania.

Call center / dispecerat: 0356-914, program 24/7

About Post Author