Lost Tapes. Muzică recuperată de după anul 2000, pe un nou vinil de colecție

lost tapes

Recuperarea istoriei muzicale timișorene continuă, prin cea de-a doua ediție a proiectului Lost Tapes. La finele săptămânii va fi lansat un vinil cu artiști care au creat muzică după anul 2000.

Prima ediție Lost Tapes a adus în colecțiile melomanilor un triplu vinil cu o parte din muzica anilor ’90 creată în Timișoara, dar care nu s-a regăsit vreodată pe un suport discografic. A doua ediție înseamnă un alt vinil care cuprinde muzică de după anul 2000.

„Demo-uri rămase în arhivele muzicienilor sau în arhivele caselor de producție ale vremurilor au fost recuperate și înregistrate pe un vinil de colecție. În cadrul proiectului au fost filmate o serie de interviuri cu aceștia și au fost puși din nou pe scenă printr-o serie de concerte de tip Lost Sessions. Pe materialul discografic al acestei ediții se regăsesc: Făt Frumos, Melting Carousel, Rubik’s Cube, Dian, SART, Pandora, PNAL și Stone Fixion”, transmit inițiatorii proiectului.

Vinilul va fi lansat sâmbătă, 12 noiembrie de la ora 19, la Mononom (str.Oituz, nr.5), în prezența mai multor artiști care se regăsesc pe disc. Accesul la eveniment este gratuit. Atmosfera muzicală va fi asigurată de Alex Gondoci, PnaL DJ set (Bibanu & Dr.Dan) și Alex Iovan

Proiectul Lost Tapes este implementat de asociațiile Noi Re-Creăm, Viniloteca și Muzicon.

About Post Author