Localități fără curent în Banat. Avarii peste avarii din cauza vremii

curent

Rafalele de vânt care în zonele înalte ajung și la 100 km / h oră au dat peste cap și rețelele electrice din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Cei de la E-Distribuțiwe anunță că sunt în teren toate echipele de intervenție.

„Ora 19, nu avem curent, nici un echipaj Enel nu a fost văzut pe traseul drumului de acces, deși aceștia spun că se intervine. Drumul între Borlova și telescaun nedeszăpezit, doar jeepuri pot trece”, au postat, sâmbătă seară, cei de la Muntele Mic online.

„Cei de la E-Distribuție Banat intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în rețelele electrice din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic (rafale de peste 90-100 km/h) și vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, și cod galben de intensificări ale vântului în Banat” sună anunțul oficial al companiei de electricitate.

Potrivit aceleiași surse, o parte din clienți au fost deja realimentați cu energie electrică, în urma manevrelor la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol.

Intervențiile în teren sunt însă îngreunate de condiţiile meteo severe și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți.

Consumatorii afectați pot suna la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit), pentru a semnala deranjamentele.

About Post Author