Liviu Dragnea rămâne la închisoare. În iunie poate cere din nou să iasă

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins marți cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova. Solicitarea a fost considerată neîntemeiată, iar fostul lider PSD poate ataca decizia.

liviu dragnea

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Dragnea Nicolae Liviu Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27 iunie 2021. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, au decis magistrații.

Dragnea, care este încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost prin videoconferință. „Îndeplinesc condiţiile (pentru eliberarea condiţionată – n.r.). Am stat destul în penitenciar, nu reprezint un pericol pentru societate. Pot face bine”, a afirmat fostul președinte al PSD.

Liviu Dragnea este la Rahova din 27 mai 2019, după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El va putea depune o nouă cerere de eliberare condiționată după data de 27 iunie. (sursa foto: www.playtech.ro)