Linked Culture revine în 2021. Re:Build sau manifest cultural de la Timișoara

linked culture

Linked Culture, conferință de management și marketing cultural, se întoarce în 2021. Se întâmplă pe final de aprilie, în format online și offline, adaptat condițiilor actuale.

Reziliență și inventivitate – ar putea fi calitățile de care ai nevoie dacă vrei să supraviețuiești, ca actor cultural, în condiții de pandemie. Asta, doar la prima vedere, pentru că e mult mai complicat. Cât de complicat este și cât de mari sunt șansele de revenire la o normalitate suportabilă am putea afla în luna aprilie.

„Cum putem reconstrui sectorul cultural din România? Cum ne ridicăm după un an pandemic, în care totul s-a micșorat, s-a anulat și s-a amânat pentru o dată ulterioară încă nestabilită? Ne găsim acum, la început de 2021, în poziția de a reconstrui un sector cultural lovit grav, dar și în acea poziție de a face lucruri cu cap, cu plan de business și mai mult accent pe pregătire și eficiență a proiectelor culturale. Ne vedem în 22 – 23 aprilie, la Faber, în Timișoara, pentru o nouă ediție Linked Culture 2021 – Management și Marketing cultural, care va radiografia lumea culturală și artistică, cu o temă pe măsură: RE:Build”, transmit fetele de la Blue Moon Agency, organizatoarele evenimentului.

RE: Build își propune să fie un manifest cultural timișorean pentru o reconstrucție a atitudinii orașului față de cel mai important moment al istoriei lui: titlul de Capitală Europeană a culturii în 2023. detaliile vor fi anunțate în curând.