Launmomentdat în parc, în iunie: trei zile, patru scene

Launmomentdat în parc

Launmomentdat în parc revine cu a șasea ediție, între 9 şi 11 iunie, în Parcul Regina Maria. Îi așteaptă pe participanți muzică, artă, teatru și film independent, intrarea fiind liberă. Au fost anunțați primii artiști internaționali.

Vin la Timișoara pentru Launmomentdat în parc Alma Negra live band, Hiroko Hacci, Mad Professor, So, Soichi Terada live, Tapan live band și mulți alții.

Alma Negra este o trupă cu o gamă largă de influențe muzicale: de la funk, house, la disco și boogie. Trupa este compusă din Dersu și Diego Figueira, doi frați gemeni, care explorează aceste genuri de la o vârstă fragedă și care împărtășesc o pasiune comună pentru muzica latină și africană. Hiroko Hacci este artistă și compozitoare de origine japoneză. În prezent este stabilită în Milano, fiind DJ rezident pentru Le Cannibale.

Mad Professor este unul dintre cei mai importanți producători de muzică dub. A jucat un rol esențial în tranziția dub-ului în era digitală. Producător și inginer britanic, născut în Guyana, și-a câștigat renume pentru cele 12 versiuni ale seriei Dub Me Crazy și cele 5 albume sub egida Black Liberation Dub. N So este un nume important în lumea muzicii techno, fiind mereu asociat cu festivalul Labyrinth din Tokyo, unul dintre cele mai venerate și influente festivaluri de tehnologie din Japonia.

Trei zile pline în parc

Soichi Terada este unul dintre cei mai vestiți producători de muzică electronică ai anilor 80. Cu o carieră de peste trei decenii și cu o influență puternică asupra scenei de clubbing din Japonia, Soichi Terada rămâne o sursă de inspirație pentru iubitorii de muzică house.

Tapan nu este un proiect obișnuit de muzică techno și nu respectă tiparele convenționale. Proiectul este inițiat de Nebojša Bogdanović (Schwabe), rezidentul clubului 20/44, și Goran Simonoski, producătorul din spatele Belgradeyard Sound System, Piece of Shh și al multor spectacole de teatru.

Pe parcursul celor trei zile de festival vor fi organizate concerte, spectacole, ateliere, degustări și alte activități. Programul se va desfășura între orele 12 și 23, pe patru scene.

About Post Author