La Timișoara s-a deschis Hotel Ibis City Center

Bega Grup, companie deținută de frații Emil și Marius Cristescu a anunțat deschiderea hotelului Ibis Timișoara City Center. Noua unitate hotelieră are 200 de camere și a costat 10 milioane de euro.

ibis

sursa foto: https://all.accor.com/

Ibis Timișoara City Center, situat pe platforma Timco, la mică distanță de centrul Timișoarei, a fost construit în doi ani. Investiția respectă standardele de dezvoltare și de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.

„Ibis Timișoara City Center este una din investițiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Suntem convinși că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, orașul nostru va deveni o destinație turistică recunoscută în țară și în străinătate”, spune Emil Cristescu, vicepreședinte Bega Grup, citat de economica.net.

Hotelul are 200 de camere şi apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferinţă şi parcare proprie. Afiliat la rețeaua Ibis, hotelul îl are ca director general pe Călin Ile, președintele FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România.

About Post Author