20 ianuarie 2021

La Iulius Town, parcarea se poate plăti cu cardul contactless

iulius town

Iulius Town Timișoara a introdus plata cu ajutorul cardului contactless. Sunt 11 automate de parcare cu terminal POS, în toate segmentele de parcare subterană, supraterană și multilevel din ansamblu.

Cei care vin la Iulius Town Timișoara beneficiază de parcare gratuită timp de două ore, în intervalul orar 7 – 20, în toate parcările. Ulterior, tariful rămâne este de 3 lei / oră în Multilevel Parking, Mall Parking și Iulius Gardens Parking, respectiv 5 lei / oră în VIP Parking. Cei care merg la film la Cinema City au încă o oră de parcare gratuită, în baza biletului de intrare prezentat la Centrul Info. După cumpărături, puteți merge la cafenele și restaurante tematice ori în parcul Iulius Gardens, parcarea fiind gratuită între orele 20 și 7.

Parcările de la Iulius Town sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere. Există, de asemenea, un sistem inteligent care afișează numărul locurilor disponibile la intrări. Este încurajată și deplasarea cu mijloace alternative, fiind amenajate peste 800 de locuri pentru biciclete. Acestora li se adaugă stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: