25 ianuarie 2021

La CJ Timiș se votează miercuri vicepreședinții. Nica: Ne dorim unul de la PNL și unul de la USR PLUS

viceprimar

În plenul CJ Timiș de săptămâna viitoare vor fi supuși la vot cei doi vicepreședinți. Anunțul a fost făcut, vineri seară, de președintele instituției, Alin Nica. Liberalul îi cere lui Cristian Moș să decidă totuși dacă USR face majorități cu PNL și în județ.

„Am decis suplimentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean din 25 noiembrie, cu un proiect de hotărâre pentru alegerea celor doi vicepreședinți. Ne dorim să avem doi vicepreședinți, unul de la PNL și unul de la USR PLUS. Ne dorim să avem un parteneriat firesc PNL – USR PLUS, atât în CL Timișoara, cât și la CJ, dar și în consiliile locale din județ, acolo unde împreună putem forma o majoritate (…) Noi ne-am respectat cuvântul dat și am votat pentru Timișoara, am votat propunerea USR pentru funcția de viceprimar.

Nu am primit aceeași susținere din partea lor, iar PNL nu are astăzi, la rândul său, un viceprimar din acest motiv. USR a preferat o alianță cu PSD. Cu toate acestea, ne dorim un parteneriat firesc cu USR atât în Timișoara, cât și în Consiliul Județean, dar și în toate localitățile în care putem forma majorități împreună”, a spus, vineri seară, Alin Nica.

„Îmi doresc să votăm doi vicepreședinți”

Mă aștept ca până miercuri Cristian Moș să-și clarifice intențiile față de locuitorii întregului județ și să se hotărască dacă vrea sau nu să mergem împreună pe acest drum. Îmi doresc să votăm doi vicepreședinți, unul de la PNL, unul de la USR PLUS”, mai precizează Nica. Propunerea liberalilor pentru postul de vicepreședinte al CJ ar putea Alexandru Proteasa.

Vă reamintim, întrebat dacă negocierile începute acum aproape două luni dintre USR PLUS și PNL, vizează și județul, nu doar CJ și PMT, primarul Dominic Fritz a spus că „era foarte clar din start că aceste negocieri sunt despre consiliul local și consiliul județean, nu despre 99 de UAT-uri în județ”. Plenul CJ e programat miercuri, 25 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: