Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid / VIDEO

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid, vineri dimineața, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. El a spus că e o „procedură simplă” și a recomandat tuturor românilor să se vaccineze.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis, la ieșirea din spitalul „Dr. Carol Davila”.

Președintele statului a anunțat, la începutul săptămânii, că se va vaccina public, pentru a marca debutul celei de-a doua etape a campaniei de imunizare. „Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare (…) Pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, spunea Iohannis. Sâmbătă, 16 ianuarie, se va vaccina și premierul Florin Cîțu.

About Post Author