Jumătate de milion de pachete de țigări, găsite într-un camion de marfă

țigări

Țigări de 1,5 milioane euro au fost confiscate de polițiștii de frontieră la Malovăț, în județul Mehedinți. „Fumătorul” era un bulgar de 47 de ani, care conducea un TIR.

Polițiștii de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontiera Timișoara – Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au făcut, noaptea trecută, verificări în trafic în zonele despre care se știe că sunt preferate de traficanții de țigări. În localitatea Malovăț a fost oprit pentru control un bărbat de 47 de ani, cetățean bulgar, aflat la volanul unui TIR.

„În urma efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în semiremorcă, 555.000 pachete țigări, fără marcaje fiscale. Țigările, în valoare totală de 1,5 milioane de euro și automarfarul au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, transmit oamenii legii.

Bulgarul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta -Turnu Severin, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

About Post Author