JazzyBIT, aniversare cu Vita, DJ K-lu și Johnny Kui

jazzyBIT

Formația timișoreană JazzyBIT împlinește 12 ani de activitate și sărbătorește, cum altfel, printr-un concert cu invitați speciali, cu care va colabora pentru prima dată. Trupa a cântat, până acum, în 20 de țări de pe trei continente, iar anul trecut a „bifat” în premieră China.

Concertul aniversar JazzyBIT are loc vineri, 2 februarie, în clubul Pixel, în Piața Unirii 6, de la ora 20. Biletele se pot cumpăra de AICI. Trupa va colabora pentru prima dată cu Vita (Implant pentru Refuz & Blazzaj), DJ K-lu și Johnny Kui (Dincolo de Ziduri).

„Ne aducem aminte cu mare drag de primul nostru concert din 2 februarie 2012, în clubul Jazz Office din Timișoara, urmat de un mic turneu în Arad și Oradea, unde abia am ajuns din cauza zăpezilor mari din acea perioadă. La concertul aniversar de anul acesta vrem să recreăm atmosfera primului concert JazzyBIT, dar să-i dăm totuși un «twist» care să sublinieze diversitatea pe care o urmărim și în muzica noastră”, transmit băieții.

În cei 12 ani de activitate, trupa a adunat peste 300 de concerte, în 20 de țări. La sfârșitul anului trecut, JazzyBIT a cântat pentru prima dată în China, în celebrele cluburi Blue Note Jazz Club din Beijing și Shanghai, după ce în 2019 a concertat în Blue Note Jazz Club din New York.

În 2021 JazzyBIT a lansat al treilea album, „Drive“, album mixat în New York City la The Bunker Studio de John Davis (basistul trupei Jojo Mayer / Nerve) și masterizat de Alex DeTurk, ambii laureați cu premiul Grammy pentru cel mai bun album instrumental de jazz în 2019.

About Post Author