Iosif Nicoară a fost promovat: e noul șef al Turismului în Timiș

Iosif nicoară

A stat un an șef de cabinet, acum a fost promovat. Controversatul Iosif Nicoară e considerat cea mai bună alegere pentru a dezvolta turismul în Timiș. El o va înlocui pe Delia Barbu, care și-a dat demisia.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș are un nou director executiv. Delia Barbu, cea care a ocupat această funcție de la înființarea APDT, și-a prezentat demisia și i-a expirat și perioada de preaviz.

„În urma demisiei Deliei Barbu, i-am propus lui Iosif Nicoară să preia conducerea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș. Pentru a ocupa această poziție, el a renunțat la funcția de director de cabinet al președintelui CJ Timiș”, a declarat președintele asociației, Alexandru Proteasa.

Nicoară va avea, în mandatul său, cel puțin oficial, ținte precum crearea unor parteneriate cu asociații din țară și străinătate, organizarea de noi acțiuni de promovare a turismului județean și „nu în ultimul rând, inițierea și desfășurarea unor programe atractive și utile în domeniul turismului”.

Iosif Nicoară, căruia i se spune „Borsetă”, a devenit șef de cabinet al preşedintelui CJ Timiş, Alin Nica, în urmă cu un an. El a fost şeful Biroului de combatere a infracţionalităţii transfrontaliere de la Poliţia de Frontieră Timiş. În 2020 a fost pe listele PNL pentru CJ și era prezentat drept consultant financiar. Numele lui a apărut, la un moment dat, în scandalul şpăgilor din vămile din vestul ţării.

About Post Author