25 ianuarie 2021

Ionuț Nasleu, aproape să fie dat afară din PNL

ionuț nasleu

Poveștile despre „spioni, trădători și homosexualii care au ajuns să ne conducă” îl pot trimite în afara PNL pe Ionuț Nasleu. În cazul omului de încredere al fostului primar Nicolae Robu, încă șef la Piețe SA, vor începe demersurile de excludere.

„PNL Timiș se delimitează de declarațiile lui Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a lui Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita acestuia în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe”, a anunțat, joi seară, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Despre „frustrații din spatele calculatorului”

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut. Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam (…) Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe… Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89… Și-au inventat o identitate virtuală, după monitor, niște papagali frustrați, iubitori de LGBT. Timișorenii sunt «independenți», adică nu au «coloană»”, este doar o parte din textul postat pe Facebook de Nasleu și ascuns ulterior.

„Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș”, a conchis Nica.

Ionuț Nasleu a fost unul dintre oamenii de încredere ai fostului primar Nicolae Robu. El este director la SC Piețe SA, societate aflată în subordinea CL Timișoara. Fostul realizator de emisiuni Călin Petrescu, unul dintre apropiații lui Nasleu, este unul dintre cei trei contestatari ai validării mandatului de primar al lui Dominic Fritz.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: