Ion Răducanu se întoarce în politică. Pauza l-a ținut jumătate de an

răducanu

Cam jumătate de an l-a ținut depărtarea de politică. Ion Răducanu revine, dar nu la UNPR, ci la noul partid al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan. E chiar președinte executiv!

În luna aprilie, Ion Răducanu anunța că demisionează din UNPR, partid al cărui președintele executiv era la vremea respectivă. Demisia s-a produs la circa o săptămână de când conducerea formațiunii politice se întrunise la Timișoara, pentru a stabili strategia de la europarlamentare. Răducanu spunea atunci, foarte optimist, că ținta pentru județul Timiș era de 12.000 voturi. În aceste condiții, demisia sa a venit ca o surpriză și a rămas, în continuare, neexplicată de Ion Răducanu.

Și totuși… Omul de afaceri revine acum în politică, dar în alt partid, tot unul de buzunar. Acum, Răducanu este „președinte executiv” al Partidului Alternativa pentru Dreptate Națională. Așa se semnează pe comunicatul prin care anunță venirea la Timișoara a președintelui acestei formațiuni, Cătălin Ivan. Este vorba despre fostul europarlamentar PSD, actualmente unul din cei 14 candidați la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

About Post Author