Ink the River. Ecluze pe Bega ridică ancora: tatuaje pentru o cauză nobilă

Ecluze pe Bega

Dacă ați vrut mereu un tatuaj și n-ați avut curaj, acum ați putea face acest lucru și să și faceți, în același timp, o faptă bună. Proiectul Ecluze pe Bega ridică ancora și își unește forțele cu Timișoara Tattoo, pentru o cauză nobilă.

Duminică, 24 martie, între orele 13 și 17, are loc un eveniment inedit. „Ink the River” se întâmplă la bordul vasului Pelican, unde cinci artiști tatuatori timișoreni își donează talentul într-un scop fain. Doritorii vor putea să-și facă mici tatuaje pe temă nautică, iar banii vor fi donați integral Centrului „Copii și Zâne”, o organizație non-profit care oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii.

„Acțiunea prefațează «Timisoara International Tattoo Convention», eveniment care reunește artiști tatuatori din întreaga Europă și care se va desfășura între 12 și 14 aprilie, la Iulius Town. «Ink the River» cinstește, de asemenea, peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, inspirați de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry”, transmit cei de la Ecluze pe Bega.

Printre modelele disponibile se numără pelicanul, egreta, vasul Pelican, țestoasa și, bineînțeles, ancora. Un tatuaj de dimensiunea 5 x 5 cm costă 150 lei. Programările prealabile pentru tatuat sunt obligatorii și se pot face .

About Post Author