Incredibil! Charlie Ottley, tâlhărit în Timișoara. În Parcul Civic, nu în Botanic, cum anunțase CJ

Charlie Ottley

sursa foto: Facebook / Turism Timiș

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania, a avut parte de o experiență foarte neplăcută la Timișoara. El a rămas, duminică seară, fără echipamentele cu care lucra la realizarea unui clip de promovare pentru Timiș.

Charlie Ottley se află, din nou, la Timișoara în aceste zile, pentru a filma, în continuare, un clip de promovare al județului Timiș. El a fost aici și în aprilie, iar zilele trecute a fost în județ, în zona Margina și la Deta. În timp ce era însă în Parcul Botanic, susținea CJ Timiș, a rămas fără o parte din echipamente.

„Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice. CJ Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși odată cu echipamentul au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute. Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție”, a transmis, luni, CJ Timiș.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în timp ce Ottley se deplasa spre casă. „Am fugit după hoți, dar aveau încălțăminte mai bună de alergare și vreo 30 de ani mai puțin. Un final dezamăgitor al unei seri petrecute cu prietenii și al unei zile de muncă grea, în care am făcut filmări foarte frumoase”, a postat, pe Instagram, Charlie Ottley.

IPJ Timiș confirmă jaful, doar că acesta ar fi avut loc în altă parte! „Polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Timiș.

Reacția lui Ottley

„În ciuda faptului că ne-am aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, lucru care ni s-ar putut întâmpla oriunde în lume, iubim Timișoara. Pentru mine, este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Mulțumim celor care ne-au ajutat și ne-au sprijinit”, a postat ulterior, tot pe Instagram, jurnalistul britanic.

About Post Author