Incident la Teatrul German. Actriță rănită de o bucată din decor

teatrul german

sursa foto: TGST

O actriță de la Teatrul German a fost rănită, duminică seară, în timpul unui spectacol. Peste ea a căzut un panou din lemn, parte din decor. A fost dusă la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Incidentul s-a produs în timpul reprezentației cu „Livada de vișini”, de Anton Cehov, în regia lui Volker Schmidt. Spectacolul începuse cam de jumătate de oră, când o bucată din decor s-a prăbușit peste una dintre actrițe. Este vorba despre Olga Török. S-a sunat imediat la 112, astfel că la teatru au ajuns și ambulanța, și polițiștii.

„În jurul orei 20,12,.polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, la Teatrul German, o persoană a fost rănită. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat o femeie în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital”, a transmis IPJ Timiș.

Cei doi angajați de la tehnic au fost și ei loviți, dar nu au fost duși la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

About Post Author