Incident la semafor. Șofer bătut în plină stradă, la Timișoara. UPDATE: Trei bărbați reținuți / VIDEO

Șofer

Scene de filme cu mafioți de serie B, în noaptea de duminică spre luni, pe Calea Aradului. O mașină a fost blocată în trafic de un alt autoturism, din care au coborât niște indivizi care l-au atacat cu parii pe șofer. UPDATE: Trei bărbați au fost reținuți.

Întâmplarea a avut loc duminică seară, la intersecția str. Amurgului – Calea Aradului. O mașină stătea la semafor, șoferul așteptând să se facă verde. Până să se întâmple asta, a apărut un alt autoturism, din care au coborât câțiva bărbați înarmați cu pari. S-au îndreptat spre mașina oprită la semafor și au început să dea cu bâtele în ea. Apoi l-au agresat pe șofer.

Totul a durat foarte puțin, astfel că agresorii au reușit să fugă înainte să ajungă polițiștii la locul incidentului. Bărbatul bătut a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și îi caută acum pe bătăuși. Incidentul s-ar fi petrecut pe fondul unor conflicte mai vechi între mai mulți cetățeni de etnie romă.

UPDATE: „Polițiștii Secției 5 Timișoara au reținut pentru 24 de ore trei bărbați de 21, 23 și 38 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe”, a transmis IPJ Timiș.

About Post Author