Incendiu puternic în Becicherecu Mic. Ard deșeuri din plastic

incendiu

Un incendiu care s-a extins pe aproximativ 2.000 de metri pătrați a izbucnit sâmbătă, în Becicherecu Mic. Pompierii încearcă să stingă flăcările și a fost anunțată și Garda de Mediu.

Un incendiu de deșeuri materiale plastice a izbucnit sâmbătă, la prânz, în Becicherecu Mic. S-au deplasat acolo, de urgență, chemați prin 112, doi ofițeri și 15 subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, un container de stingere cu o capacitate de 7.000 l apă și un echipaj SMURD.

Au fost alertate serviciile voluntare pentru situații de urgență Becicherecu Mic și Biled, dar și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Biarena Sânandrei. Suprafața pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 400 mp, spun pompierii. A fost anunțată Garda de Mediu.

UPDATE: „Suprafața afectată de incendiu este de 2.000 mp de deșeuri plastice aflate pe platformă, și 500 mp din acoperișul uneia dintre construcții”, transmit pompierii.

About Post Author