Incendiu la un depozit de patiserie din Timiș / FOTO

incendiu

Zeci de pompieri de la ISU Timiș s-au luptat, luni după-amiază, cu flăcările, la un depozit de patiserie din satul Hodoni. Incendiul a fost stins după aproape două ore. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pompirii au fost anunțați luni după-amiază, printr-un apel la 112, despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție și s-au deplasat imediat la depozitul de patiserie 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Au fost chemate în ajutor serviciile voluntare pentru situații de urgență din Periam, Variaș, Satchinez și Biled și a fost activată, de asemenea, grupa operativă la nivelul inspectoratului. Pompierii voluntari au ajutat la evacuarea în siguranță a 148 de persoane și, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au intervenit pentru stingerea incendiului 78 pompieri militari. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore, pompierii continuând să intervină pentru identificarea posibilelor focare ascunse și îndepărtarea tuturor pericolelor.

About Post Author