Incendiu în saună. Câteva zeci de persoane, evacuate / UPDATE: Focul a fost pus intenționat

incendiu

Incendiu, sâmbătă după-amiază, la o sală de sport din Timișoara. Peste 30 de persoane au fost evacuate, după ce un foc a izbucnit în saună.

Pompierii de la ISU au fost chemați, sâmbătă, să intervină la o sală de sport de pe Bd. Cetății. Au fost trimiși 13 subofițeri și două autospeciale de lucru cu apă și spumă, dar și două echipaje SMURD. Incendiul izbucnise în saună. Din clădire au fost evacuate 32 de persoane. Niciuna nu a fost rănită și nici nu a avut nevoie de intervenția medicilor.

Incendiul a fost stins repede de pompieri, care au localizat focul în scurt timp, astfel încât să nu se extindă și la alte încăperi. Potrivit celor de la ISU, „în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere”. Altfel spus, focul a fost pus intenționat.

„Am încredere în ancheta Poliției și cred că va ieși la iveală mintea criminală care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoană certată cu legea, a fost doar un instrument într-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice preț să afecteze imaginea Smartfit, după nereușitele legale și mediatice. Am declarat și la Poliție următoarea coincidență tulburătoare: fostul meu angajat, Răzvan Irimescu, m-a amenințat că îmi pune pompierii în cap. Am crezut că se referă la doar la plângerile aberante pe care mi le-a făcut. Pagubele materiale nu contează, însă încep să mă tem pentru familia și pentru copiii mei”, a venit, ulterior, reacția lui Cosmin Șorban, asociatul majoritar al lanțului de săli de sport din care face parte și cea la care s-a produs incendiul.

About Post Author