Incendiu în piața de flori din zona 700. Atenție! Zona e „sticlă” / FOTO

piața de flori

Un cablu electric defect a fost cauza unui incendiu izbucnit în miez de noapte, în plin centrul Timișoarei. A luat foc piața de flori din zona 700. Nu s-au înregistrat victime și n-a ars toată piața, dar e tot mai clar că zona are nevoie de intervenții rapide.

Pompierii au fost chemați să intervină la piața de flori din Piața 700 undeva după ora 2, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Au mers la locul incendiului 30 de pompieri, șase mașini de stingere, două autoscări de lucru la înălțime și un echipaj SMURD.

În urma incendiului, spun cei de la ISU, au fost afectați aproximativ 200 mp din construcția pieței. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost limitat, fără a fi afectată întreaga zonă. Nu s-au înregistrat victime, iar primele cercetări la fața locului arată că flăcările au pornit de la un cablu electric defect.

Piața 700, situată în centrul Timișoarei, este una dintre zonele în care este nevoie de o sistematizare urgentă. Promisiuni din partea administrației au fost grămadă. Practic însă, nu s-a întâmplat nimic.

Altfel, după intervenția pompierilor, care a necesitat, evident, un consum mare de apă, șoseaua a înghețat bocnă. În aceste condiții, carosabilul s-a transformat în patinoar, așa că dacă aveți drum în zonă, mare atenție! Firma de deszăpezire n-a trecut pe acolo să arunce măcar o mână de sare…