Încă un bolnav de coronavirus vindecat la Timișoara. Al șaselea

coronavirus

Încă un bolnav de coronavirus s-a vindecat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Este al șaselea și este vorba despre bărbatul de 40 de ani din Hunedoara. El va rămâne în spital până când testele fiicei sale vor fi și ele negative.

Bărbatul de 40 de ani din Hunedoara este cel de-al șaselea bolnav de coronavirus declarat vindecat la Timișoara. El este internat alături de fiica lui în vârstă de 16 ani. Testele care i s-au făcut marți și miercuri au ieșit negative. În cazul adolescentei, ea este la primul test negativ. Joi, testul urmează să fie repetat. „Bărbatul este considerat vindecat. Fiica are primul test negativ, mai facem unul și, dacă sunt amândoi negativi, pleacă acasă”, spun medicii de la spitalul de boli infecțioase.

Toate testele făcute în prima parte a zilei de miercuri au ieșit negative. Au fost prelevate, de asemenea, peste 40 de teste de la români veniți din Italia și plasați în carantină. Urmează să fie anunțate rezultatele. La Spitalul „Victor Babeș” sunt încă internați un bărbat de 57 de ani din Arad, o femeie de 26 de ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani din Reșița.

În total, la ora redactării acestei știri, în România s-au înregistrat 38 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Șapte dintre ei sunt considerați vindecați, șase fiind la Timișoara.

About Post Author