Încă o dezbatere publică despre Piața Traian

clădiri istorice

Primăria Timișoara organizează a doua dezbatere publică pe tema regenerării urbane a zonei Piața Traian. În ultima lună, municipalitatea a primit în jur de 70 de propuneri și recomandări, din care peste jumătate au fost integrate în proiectul propriu-zis.

Primăria Timișoara invită pe cetățenii interesați la a doua dezbatere publică pe tema proiectului DALI – „Regenerare Urbană – zona Piața Traian”. Aceasta va avea loc luni, 24 octombrie, de la ora 17.30, în Piața Romanilor nr. 1.

În 26 septembrie, PMT a organizat, în același loc, o consultare publică din stadiul elaborării Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI). Ulterior a avut loc o primă dezbatere publică. Până în prezent au fost transmise aproximativ 70 de propuneri, opinii, întrebări și recomandări, din care mai mult de jumătate fac parte din varianta finală a proiectului.

Pot fi trimise în continuare propuneri și recomandări, până în 23 octombrie, online, pe platforma Decidem, sau la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente, situat la parterul Palatului Ștefania, de luni până joi, între orele 9 și 16.

About Post Author